Bestillingsvarer


En del av varene hos DivaX er bestillingsvarer. Det vil også si at det er noe leveringstid på disse varene. Det vil alltid stå i beskrivelsen når det er bestillingsvare.

Bestillingsvarer har ingen returrett under noen omstendigheter! Dette fordi alle bestillingsvarer spesialbestilles til våre kunder. Bytting av størrelse til en størrelse mindre eller større vil være mulig.
Bestillingsvarer KAN byttes hvis det er gjort avtale om dette på forhånd. Benytter du angreretten i slike tilfeller, skal kjøperen dekke kostnader til faktisk utført arbeid og medgåtte materialer.

DivaX.no forbeholder seg retten til at varer som er bestillingsvarer kan være utsolgt. Vi vil da kontakte kjøperen så fort det lar seg gjøre.

Varer som er bestillingsvarer bestilles fra vår leverandør når betaling er motatt på vår konto.

For å være på den sikre siden bestiller vi alltid inn en størrelse mindre og en størrelse større når det gjelder bestillingsvarer. Les mer om hvordan du måler HER.
Det er viktig for oss og deg at du måler så korekt som mulig. Det kan selvsagt skje at størrelsen er for liten eller stor hvis målene du har oppgitt til oss ikke er helt korekte. Du vil da ha mulighet til å bytte kjolen til riktig størrelse. Du må legge ved dine mål under bemerkninger når du går til kassen og skal gjøre bestillingen. DivaX Ekstrøm  -  Rugdevn 75 a  -  2050 Jessheim
Tlf. mandag-torsdag 16.00-18.00 Tlf:63977013  -  E-post DivaX@epost.no  -  Org. nr.: 988197378